Voor de allermooiste plaatjes gaan wij ook de lucht in


Naast reguliere woningfotografie bieden wij onze klanten ook de optie om tegen een scherp tarief gebruik te maken luchtfotografie of videografie. Het voordeel van luchtfotografie is dat je een compleet beeld krijgt van een object en het bijbehorende kavel. Maar ook de ligging in de straat is beter zichtbaar.

48 megapixels, 4K Resolutie en 60 frames per seconde

de állerbeste kwaliteit, ook in de lucht

Door gebruik te maken van de beste technologie leveren wij haarscherpe foto’s en super vloeiende video’s. Vooral voor grotere en uniek gelegen objecten is dit de kers op de taart.

Bestellen

Ons stappenplan


Bij KIEK! gaan we voor de beste resultaten en maximale service. Als je bij ons een opdracht aan wilt leveren kan dat via onze superhandige portal. De portal staat 24/7 tot je beschikking, zodat jij de opdracht kunt geven wanneer het jou het beste uitkomt.

Plaats je opdracht in onze portal

Wij nemen binnen 24 uur contact op om een afspraak te maken

Ons doel: binnen 5 werkdagen foto-opname op locatie

Download de foto's binnen 1 werkdag na opname


Contact met ons opnemen


Ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? We komen graag eens vrijblijvend langs om kennis te maken en uit te leggen waarom KIEK! de juiste keuze is. Eerst zien, dan geloven? Wij bieden je de mogelijkheid om gebruik te maken van onze vrijblijvende kennismakingsservice.

Het eerste object leggen wij kosteloos voor je vast.

Vul hieronder je gegevens in en meld je meteen aan voor een gratis vastgoedpresentatie!