Het begint met de eerste stap


Bij KIEK! gaan we voor de beste resultaten en maximale service. Als je bij ons een opdracht aan wilt leveren kan dat via onze superhandige portal. De portal staat 24/7 tot je beschikking, zodat jij de opdracht kunt geven wanneer het jou het beste uitkomt.

STAP 1

Bestelling aanmaken in de portal

Doormiddel van je account krijg je toegang tot de portal. In de portal kun je steeds opnieuw een bestelling aanmaken. Zoek je een compleet pakket of wil je slechts een aantal producten kiezen? De keuze is reuze en gemakkelijk aan te geven via de bestelmodule. Hierin kun je tevens aangeven met wie wij contact op mogen nemen om afspraken in te plannen.

Bestellen

STAP 2

WIJ NEMEN BINNEN 24 UUR CONTACT OP OM EEN AFSPRAAK TE MAKEN

Heb je een bestelling geplaatst? Wij leggen binnen 24 uur contact om een afspraak in te plannen voor fotografie, video of een ander product. Zodra de afspraak staat zullen wij deze bevestigen per mail. In de mail sturen wij ook altijd een handige lijst met Tips & Tricks mee, ter voorbereiding op de fotoshoot. Wel zo handig en extra service voor jouw klant!

Bestellen

STAP 3

BINNEN 5 WERKDAGEN FOTO-OPNAME OP LOCATIE

Dan is het zover! We gaan doen waar we het allerbest in zijn, mooie presentaties maken. Of het nu fotografie of video betreft, wij zorgen voor een perfect resultaat. En ook nog eens binnen korte tijd. Wij kunnen binnen maximaal vijf werkdagen de opname doen, zodat je snel alle bestanden tot je beschikking hebt.

Bestellen

STAP 4

DOWNLOAD DE mediabestanden BINNEN 24 uur na NA OPNAME

Binnen 1 werkdag na de opname kunnen wij de foto’s en video’s aanleveren. Dit doen wij doormiddel van een link die je per mail ontvangt. Handig, snel en topkwaliteit!

Bestellen

Contact met ons opnemen


Ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? We komen graag eens vrijblijvend langs om kennis te maken en uit te leggen waarom KIEK! de juiste keuze is. Eerst zien, dan geloven? Wij bieden je de mogelijkheid om gebruik te maken van onze vrijblijvende kennismakingsservice.

Het eerste object leggen wij kosteloos voor je vast.

Vul hieronder je gegevens in en meld je meteen aan voor een gratis vastgoedpresentatie!