Wij gaan voor het perfecte plaatje


De presentatie van vastgoed begint met goede foto’s. Ervaring leert dat de eerste indruk blijft hangen. Met onze kennis van fotografie en vastgoed zorgen wij voor het perfecte plaatje. Realistisch, zoveel mogelijk met gebruik van natuurlijk licht en met oog voor detail. Ook de omgeving nemen wij mee voor de totaalbeleving.

HDR TECHNOLOGIE

FLITSENDE PLAATJES, MAAR DAN ZONDER FLITSER

Door gebruik te maken van HDR-technologie kunnen wij zonder gebruik van flitsers een ruimte perfect belichten. Hierdoor zijn de details in de schaduwen, en in de overbelichte delen van de ruimte goed te zien. Dit zorgt voor een natuurlijk en helder resultaat.

Bestellen

104 GRADEN BEELD ZONDER VERTEKENING

ZIE ALLES WAT HET MENSELIJK OOG OOK ZIET

Onze speciale groothoeklens (104 graden beeld) zorgt ervoor dat wij meer op beeld krijgen, zonder dat het vertekent. Iedere ruimte komt daardoor volledig tot zijn recht. 

Bestellen

4K resolutie

Scherper dan scherp

Wij maken gebruik van een zeer hoge resolutie (23 megapixels), waardoor wij superscherpe foto’s kunnen maken voor de ultieme beleving. 

Bestellen

Blauwe lucht garantie

Altijd het zonnetje aan huis

Met onze blauwe lucht-garantie heb je altijd een realistische en frisse foto, zonder dat er een tweede afspraak gemaakt hoeft te worden bij slecht weer. 

Bestellen

Blauwe lucht garantie

Altijd het zonnetje aan huis

Met onze blauwe lucht-garantie heb je altijd een realistische en frisse foto, zonder dat er een tweede afspraak gemaakt hoeft te worden bij slecht weer. 

Bestellen

GEAVANCEERDE BeWERKINGSTECHNIEKEN

Naar buiten kunnen kijken? Geen probleem!

Helaas is het in camera-land niet mogelijk om in één foto én de buitenkant, én de binnenkant goed te belichten, maar daar hebben we bij KIEK! de oplossing voor. Door gebruik te maken van zeer geavanceerde technieken heb je de optie om bij KIEK! écht naar buiten te kunnen kijken.

Bestellen

Ons stappenplan


Bij KIEK! gaan we voor de beste resultaten en maximale service. Als je bij ons een opdracht aan wilt leveren kan dat via onze superhandige portal. De portal staat 24/7 tot je beschikking, zodat jij de opdracht kunt geven wanneer het jou het beste uitkomt.

Plaats je opdracht in ons portaal

Wij nemen binnen 24 uur contact op om een afspraak te maken

Binnen 5 werkdagen foto-opname op locatie

Download de foto's binnen 24 uur na opname


Contact met ons opnemen


Ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? We komen graag eens vrijblijvend langs om kennis te maken en uit te leggen waarom KIEK! de juiste keuze is. Eerst zien, dan geloven? Wij bieden je de mogelijkheid om gebruik te maken van onze vrijblijvende kennismakingsservice.

Het eerste object leggen wij kosteloos voor je vast.

Vul hieronder je gegevens in en meld je meteen aan voor een gratis vastgoedpresentatie!