Meten is weten


Er komt nogal wat kijken bij het aanmelden van een woningdossier. En dat begrijpen wij maar al te goed. Bij Kiek! doen wij er alles aan om jou daarin te ondersteunen. Daarom bieden wij onze inmeetservice aan, want meten is weten! Wij zorgen ervoor dat de woning vakkundig wordt ingemeten waarna we de maten in floorplanners omzetten. Dat is toch handig!

inmeet service

Geen (bouw)tekening? Geen probleem!

Geen (bouw)tekening? Geen probleem! Wij verzorgen metingen van woningen conform de branchebrede meetinstructie (BBMI/NEN 2580). Deze meetinstructie beschrijft precies wat er wel en wat er niet mag worden meegerekend als oppervlakte van een woning.

Bestellen

Ons stappenplan


Bij KIEK! gaan we voor de beste resultaten en maximale service. Als je bij ons een opdracht aan wilt leveren kan dat via onze superhandige portal. De portal staat 24/7 tot je beschikking, zodat jij de opdracht kunt geven wanneer het jou het beste uitkomt.

Plaats je opdracht in onze portal

Wij nemen binnen 24 uur contact op om een afspraak te maken

Ons doel: binnen 5 werkdagen foto-opname op locatie

Download de foto's binnen 1 werkdag na opname


Contact met ons opnemen


Ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? We komen graag eens vrijblijvend langs om kennis te maken en uit te leggen waarom KIEK! de juiste keuze is. Eerst zien, dan geloven? Wij bieden je de mogelijkheid om gebruik te maken van onze vrijblijvende kennismakingsservice.

Het eerste object leggen wij kosteloos voor je vast.

Vul hieronder je gegevens in en meld je meteen aan voor een gratis vastgoedpresentatie!