Zo kan het dus ook!


Bij KIEK! houden we ervan om alles op zijn best weer te geven, want wij worden blij van mooie plaatjes. Helaas is niet ieder object zo fotogeniek. Maar dat is voor ons geen probleem.

Virtuele 3D make-overs

VOOR DE RUWE DIAMANTEN

Door gebruik te maken van geavanceerde 3D technieken, zorgen wij voor virtuele 3D makeovers die een mooi beeld geven van de mogelijkheden die een woning te bieden heeft. Voor de ruwe diamanten. Zo kun je een ogenschijnlijk onmogelijk object gemakkelijker aanbieden. Dat biedt perspectief!

Bestellen

Ons stappenplan


Bij KIEK! gaan we voor de beste resultaten en maximale service. Als je bij ons een opdracht aan wilt leveren kan dat via onze superhandige portal. De portal staat 24/7 tot je beschikking, zodat jij de opdracht kunt geven wanneer het jou het beste uitkomt.

Plaats je opdracht in onze portal

Wij nemen binnen 24 uur contact op om een afspraak te maken

Ons doel: binnen 5 werkdagen foto-opname op locatie

Download de foto's binnen 1 werkdag na opname


Contact met ons opnemen


Ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? We komen graag eens vrijblijvend langs om kennis te maken en uit te leggen waarom KIEK! de juiste keuze is. Eerst zien, dan geloven? Wij bieden je de mogelijkheid om gebruik te maken van onze vrijblijvende kennismakingsservice.

Het eerste object leggen wij kosteloos voor je vast.

Vul hieronder je gegevens in en meld je meteen aan voor een gratis vastgoedpresentatie!