Wij gaan voor een frisse blik, creativiteit en een persoonlijke service


KIEK! is jong, dynamisch, vernieuwend en ontzettend flexibel. Ons Zeeuwse hart gaat harder kloppen van mooie kiekjes. En dat enthousiasme nemen we mee in onze dienstverlening.

Wij gaan voor een frisse blik, creativiteit en persoonlijke service.

DE ALLERHOOGSTE KWALITEIT

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Door gebruik te maken van de nieuwste technieken zijn onze producten altijd van de allerhoogste kwaliteit. Daarnaast gaat ons hart sneller kloppen van mooie plaatjes en dat zie je terug!

KLANT WORDEN

SNEL, SNELLER, SNELST

WIJ LEVEREN SNEL, HÉÉL SNEL

Wij gaan voor niet alleen voor kwaliteit maar ook voor snelheid! Omdat wij lokaal werken kunnen wij binnen 24 uur(!) na opname producten aanleveren. Door gebruik te maken van een bestelportaal is een opdracht zo aangemaakt en gaan wij zo snel mogelijk mooie plaatjes schieten.

KLANT WORDEN

LEKKER LOKAAL

TOPSERVICE OM DE HOEK

KIEK! is (zoals de naam wellicht wel doet vermoeden) een Zeeuws bedrijf. Met een gezonde dosis Zeeuwse nuchterheid gaan wij voor de beste resultaten. Wij zijn altijd in de buurt, kennen de vastgoedmarkt en denken altijd met je mee. Dat is topservice om de hoek.

KLANT WORDEN

GOED VOOR DE PORTEMONNEE

Kiek we bluuv’n toch Zeeuws ;)

Wij zijn ervan overtuigd dat goede kwaliteit niet duur hoeft te zijn. Hoe kan dat? Wij maken gebruik van slimme technologieën, wij werken lokaal en niettemin worden onze foto’s gemaakt door een ervaren fotograaf die weet wat hij doet. Zo kunnen wij topkwaliteit leveren tegen de scherpste tarieven. Ben je een vaste klant? Dan krijg je ieder 30e object van ons cadeau!* Kiek we bluuv’n toch Zeeuws.

Bestellen

SNEL, SNELLER, SNELST

GOEDKOPER DAN DE REST, ÉN EEN STUKJE BETER DAN DE REST.

HIER NOG MEER INFO OVER DEZE STAP

Bestellen

Ons stappenplan


Bij KIEK! gaan we voor de beste resultaten en maximale service. Als je bij ons een opdracht aan wilt leveren kan dat via onze superhandige portal. De portal staat 24/7 tot je beschikking, zodat jij de opdracht kunt geven wanneer het jou het beste uitkomt.

Plaats je opdracht in onze portal

Wij nemen binnen 24 uur contact op om een afspraak te maken

Ons doel: binnen 5 werkdagen foto-opname op locatie

Download de foto's binnen 1 werkdag na opname


Contact met ons opnemen


Ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? We komen graag eens vrijblijvend langs om kennis te maken en uit te leggen waarom KIEK! de juiste keuze is. Eerst zien, dan geloven? Wij bieden je de mogelijkheid om gebruik te maken van onze vrijblijvende kennismakingsservice.

Het eerste object leggen wij kosteloos voor je vast.

Vul hieronder je gegevens in en meld je meteen aan voor een gratis vastgoedpresentatie!