Duidelijke & interactieve plattegronden, zowel in 2D als in 3D


Voor een compleet en duidelijke weergave van een woning zijn plattegronden onmisbaar. Onze plattegronden worden op professionele en overzichtelijke wijze samengesteld. Dit kan op basis van door jou aangeleverde maatvoeringen of bestaande plattegronden. Een andere optie is dat wij alle zorg uit handen nemen en de woning vakkundig zullen inmeten, waarna we de plattegronden aanleveren. Wat je ook zoekt, wij hebben een passende oplossing!

2D & 3D PLATTEGRONDEN

EEN ACCURATE WEERGAVE, LEKKER OVERZICHTELIJK

Onze plattegronden bieden een 2D en 3D beeld van de woning of het kantoorpand. Dit biedt een potentiële koper de mogelijkheid om de ruimte goed te bekijken en eventueel zelf opnieuw in te delen en/of in te richten. Onze tekenspecialisten gaan op basis van de door jou aangeleverde (bouw)tekening aan de slag.

Bestellen

2D & 3D PLATTEGRONDEN

conform de branche brede meetinstructie BBMI/NEN 2580

Geen (bouw)tekening? Geen probleem! Wij verzorgen metingen van woningen conform de branche brede meetinstructie (BBMI/NEN 2580). Deze meetinstructie beschrijft precies wat er wel en wat er niet mag worden meegerekend als oppervlakte van een woning.

Bestellen

Ons stappenplan


Bij KIEK! gaan we voor de beste resultaten en maximale service. Als je bij ons een opdracht aan wilt leveren kan dat via onze superhandige portal. De portal staat 24/7 tot je beschikking, zodat jij de opdracht kunt geven wanneer het jou het beste uitkomt.

Plaats je opdracht in onze portal

Wij nemen binnen 24 uur contact op om een afspraak te maken

Ons doel: binnen 5 werkdagen foto-opname op locatie

Download de foto's binnen 1 werkdag na opname


Contact met ons opnemen


Ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? We komen graag eens vrijblijvend langs om kennis te maken en uit te leggen waarom KIEK! de juiste keuze is. Eerst zien, dan geloven? Wij bieden je de mogelijkheid om gebruik te maken van onze vrijblijvende kennismakingsservice.

Het eerste object leggen wij kosteloos voor je vast.

Vul hieronder je gegevens in en meld je meteen aan voor een gratis vastgoedpresentatie!